BALIKESİR / SINDIRGI - Yağcıbedir Ortaokulu

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla karnelerini aldılar.

Ock

"Mahalle Ligi" Küçükler ve Minikler Kategorisinde ilçe birincisi olarak; bu kategorilerde ilçemizi temsil etmeye hak kazandık.

Ock

Öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı Haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Ock

BİGEP deneme sınavında ilçede dereceye giren öğrencilerimiz Kaymakamımız Zafer OKTAY'dan ödüllerini aldı.

Ock

"Dünyanın her tarafında öğretmenler insanoğlunun en fedakâr ve saygıdeğer unsurlarıdır." Kemal ATATÜRK. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Ekm

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası okulumuz bahçesinde tören ve etkinliklerle kutlandı.

Ekm

"15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz" anısına öğrencilerimizin günün anlam ve önemini anlayabilmeleri amacıyla bir tören gerçekleştirdik.

Nis

Her yıl Mart ayının ilk Pazartesi ile başlayan haftası Kütüphaneler Haftası olarak kutlanır. Bu yıl 30 Mart- 5 Nisan tarihleri arası Kütüphaneler Haftası olarak kutlanmıştır. Öğrencilerde okuma alışkanlığı ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak ve kitaplardan daha fazla yararlanılmasını sağlamak amacıyla kutlanan bu haftada öğrencilerimiz bu haftayı unutmadılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 107. Yılı Coşkuyla Kutlandı.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 101. Yıldönümünü kutluyor, İstiklal Marşımızın müellifi Mehmet Akif ERSOY'u ve Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

BİGEP Deneme sınavlarında dereceye giren 7. ve 8. Sınıf öğrencilerimizle Balıkesirdeki proje okullarını tanıtım gezisi ve sinema etkinliği düzenledik.

Mrt

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Başkanlığınca 2022 yılının "Afet Tatbikat Yılı" ilan edilmesi dolayısıyla Bakanlığımız Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile AFAD Başkanlığının ortaklaşa aldığı karar doğrultusunda ülke genelinde tüm okullarımızda 4 Mart Cuma günü saat 11.30'da eş zamanlı olarak tahliye tatbikatı yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği  "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma" yarışmasında Öğrencimiz Esila YAZ ilçe birincisi olmuştur.

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönemi yapılan karne töreni ile sona erdi.

Mrt

BİGEP kapsamında ilimiz genelinde yapılan 2.Deneme sınavlarında ilçemizde dereceye giren öğrencilerimizden Ece KARAMAN, Eylin CENGİZ ve Hatice ÇİÇEK başarı belgesi almaya hak kazandı. Başarı belgeleri Kaymakamımız Sayın Zafer OKTAY tarafından kahvaltı programında verildi.