BALIKESİR / SINDIRGI - Yağcıbedir Ortaokulu

Ekm

Akademik başarı temelli deneme sınavlarımızın 8.sınflarımız için 3.sünü,tüm okul için 1.sini bu gün başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.Amacımız tüm öğrencilerimizi başarılı bir LGS sınavı geçirmek,sınav kaygılarını gidermek ve ilçede en başarılı okul olabilmek.

Ekm

ÇEDES Projesi Kapsamında ayın değeri "Emeğe Saygı" teması öğrencilerimizde yer edinmesi amacıyla ilçemiz esnafları gezilerek yaptıkları işler hakkında bilgi edinildi.Akpınar Yaşam Merkezinde ilçe kadınalarının el emeği göz nuru çalışmlarının yapılışı ve pazarlanması hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.Esnaflarımıza hayırlı işler dilerek "Ahilik Haftası" kutlu olsun temennisinde bulunulldu.

Eyl

2023 İzmir Teknofest gezimiz öğrencilerimiz tafrafından büyül beğeni aldı.51 kişiyle katıldığıız Teknofest gezimizde öğrenciler tüm standları gezerek bilgi ve tecrübe paylaşımlarından faydalandılar.Öğretmenlrimiz tarafından yönlendirilen öğrencilerimiz standlardaki bilgi ve görsel paylaşımlarından çok etkilendiler.Geleceğin bilim adamları olma yolunda büyük katkısı olacak TEKNOFESTin çok faydalı olduğu kanaatindeyiz.

Eyl

Kutlı Nebinin doğum gününü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık.Hayır sahibi bir büyüğümüzün okul bahçesinde yemek ikramı ile başlayan kutlama etkinliklerimiz ilçe MEM,İlçe Müftülüğü ve mahallemizdeki yaşlıları evlerinde ziayet edip hediyelerimizi vererek değerlendirdik.Etkinliğimizde görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Eyl

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "2023-2024 eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bugün ders ziliyle birlikte okul hasreti sona eren tüm evlatlarımızın gözlerinden öpüyor, üstün başarılar diliyorum." ifadesini kullandı. EBA üzerinden yaınlanan konuşması okulumuzda sınfılarda öğrenciler tarafından seyredildi.

Eyl

15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi anmak ve öğrencilerimizde bu bilinci oluşturmak amacıyla oklumıuzda bir program gerçekleşrtirdik.Şehitlerimize  Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda büyük bir inançla mücadele eden halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.Programı hazırlayan ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim Haftası kutlamaları hafta boyunca okul içinde derslerimizde devam etmiş olup son olarak da öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu program icra edilmiştir.Programı hazırlayıp sunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz 6.7.ve 8.sınıflarına hazır bulunuşluluk deneme sınavımızı gerçekleştirdik.Öğrencilerimize iyi bir gelecek hazırlamak,girecekleri LGS sınavında başarılı olmak ve ilçemizin seçkin bir okulu haline getirmek amacıyla yıl boyunca tüm sınıflarımıza değişik yayınlarla denemlerimiz devam edecektir.

Eyl

Okulların açılmasıyla rehberlik öğretmenimiz Şeyma DAVŞAN ve sınıf rehber öğretmenlerimizce okulumuza yeni katılan 5.sınıf öğrencilerimize ve LGS sınavına hazırlanacak 8.sınıf öğrencileerimize oryantasyon çalışmaları yapılmıştır.

Eyl

İlköğretim Haftası Kutlamalrı ilçemizde coşkuyla kutlandı.Hafta nedeniyle okulumuzdaki öğrencilere İlçe belediye başkanı tarafından gönderilen hediyeler verildi.2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başarılı geçmesini temenni ederiz.

Eyl

2022-23 eğitim öğretim yılı süresince bazen 3 haftada bir bazen ayda bir toplanarak ilçemiz 9 10 ve 11.sınıf öğrencilerinden oluşan Sındırgılı Genç Kalemler'in hazırlamdıkları eserlerini bugün itibarıyla yukarıdaki linkten paylaşılmıştır. Bu konuda üstün gayret gösteren ,destek sağlayan okul idarecilerimizi öğretmenlerimizi ve özellikle öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

BİGEP deneme sınavı sonuçlarına göre dereceye giren 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz ile Balıkesir'deki proje okulları tanıtım gezimizi gerçekleştirdik.

May

Zeka Oyunları İl Finaline kalan öğrencimiz Mert DEMİRÖZ İl 7. si Melike Eda DEMİRBAŞ İl 2.si oldu.

May

Okulumuz voleybol takımı ilçe 1. si oldu.