BALIKESİR / SINDIRGI - Yağcıbedir Ortaokulu

Himmet DERİM - Okul Müdürü

1969 yılında Sındırgı”da doğdu. O İlkokulu, Ilıcalı Köyü İlkokulu”nda, orta ve lise öğrenimini Sındırgı İmam Hatip Lisesi”nde tamamladı. Üniversiteyi Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi”nde okudu.1994 yılında Kahramanmaraş-Çağlayancerit İlköğretim Okulu”nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak göreve başladı. Askerliğini 1996-1997 yılında Acemi Birliği Balıkesir Çayırhisar”da,  Erzurum- Köprüköy- Yağan”da da yedek subay öğretmen olarak yaptı. 2000-2011 yıllarında Sındırgı Lisesi”nde Öğretmen ve Müdür yardımcısı olarak çalıştı.2011-2012 yılında Sındırgı Düğüncüler İlköğretim Okulu”nda okul Müdürü iken 2011-2014 yıllarında Sındırgı Milli Eğitim Müdürlüğü”nde Şube Müdürü olarak görevlendirildi.02.10.2014 tarihinde Sındırgı Anadolu İmam hatip Lisesinde Müdür Başyardımcısı olarak görevlendirildi.2014-2023 yıllarında Sındırgı Anadolu İmam hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu´nda Okul Müdürü olarak görev yaptı.15.08.2023 tarihi itibari ile bu okulda göreve başladı. Halen bu görevini yürütmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.

"İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” hadisini hayatına düstur edinmiş ve nefes aldıkça bu görevi yapacaktır.