BALIKESİR / SINDIRGI - Yağcıbedir Ortaokulu

Yağcıbedir Ortaokulu

Camiicedit Mah. Necmettin Erbakan Cad. No4 Sındırgı/Balıkesir
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Günümüz modern toplumunda bireysel ve toplumsal sorumluluklarını gerektirdiği gibi yerine getirebilen; kendini gerçekleştirmiş, doğasında var olan gizli güçlerini olabildiğince geliştirmiş, bedensel, zihinsel, sosyal, psikolojik ve ahlaki yönlerden gelişebilen; bütüncül bir kişilik gelişimini gereğince başarabilen mutlu, sağlıklı ve erdemli bireyler yetiştirmektir.
1.Voleybol ilçe şampiyonlığu 2.Voleybol il 2.liği
Başlama 08:50 Bitiş 16:00
Jeotermal
Ulaşım
Ulaşım Balıkesir merkezde her yarım saatte bir ve Manisa Akhisardan her saat Sındırgı minibüsleri ile yapılabilir.Sındırgı meydanına 500m´dir.
Şehiriçi özel servis
Okulumuz Sındırgı ilçe merkezinde Camicedit Mahallesindedir.
Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 55 km´dir.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2019-2020 Eğitim Öğretim yılında yapılan LGS sonucunda 10 öğrencimiz ( 5 Fen Lisesi, 2 Anadolu Lisesi, 1 İmam Hatip Anadolu Lisesi, 1 Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, 1 Güzel Sanatlar Lisesi) merkezi yerleştirme ile 45 öğrencimiz mahalli yerleştirme ile yerleşmiştir. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında yapılan LGS sonucunda 9 öğrencimiz (3 Fen Lisesi,1 İmam Hatip Anadolu Lisesi,1 Sosyal Bilimler Lisesi,1 Anadolu Lisesi,3 Spor Lisesi) merkezi yerleştirme ile 36 öğrencimiz mahalli yerleştirme ile yerleşmiştir. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında yapılan LGS sonucunda 24 öğrencimiz (9 Fen Lisesi,1 Anadolu Lisesi, 2 Sosyal Bilimler Lisesi ,2 Mesleki Teknik Anadolu Lisesi,8 Anadolu İmam Hatip Lisesi,1 Güzel Sanatlar) merkezi yerleştirme ile 52 öğrencimiz mahalli yerleştirme ile yerleşmiştir.
Okullar ve kurumlararası spor karşılaşmaları
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK Bilim Söyleşilerine Katılım, TÜBİTAK 2204-B Proje Yarışmalarına Katılım.
Proje Çalışmaları
BİGEP Projesi, Okulum Temiz Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Beyaz Bayrak Projesi, Fatih Peojesi,
Yok.
Yok.